در یک سایت فروشگاهی چند درگاه پرداخت میتوان قرار داد

در یک سایت فروشگاهی چند درگاه پرداخت می توان قرار داد
عناوین مقاله

تعداد درگاه پرداخت در سایت فروشگاهی

هنگامی‌ که یک کسب‌ و کار اینترنتی را جهت فروش اینترنتی راه‌اندازی می‌کنید، به‌ طور قطع به یک درگاه پرداخت برای فروشگاه اینترنتی نیاز خواهید داشت.

برای دریافت آن می‌توانید به هر بانکی که مدنظر دارید، مراجعه کنید و در صورت ارائه خدمات الکترونیک توسط بانک موردنظر امکان درخواست درگاه را خواهید داشت.

حال سؤالی که بسیاری از کسانی می خواهند که به‌تازگی کسب‌وکار بر روی بستر اینترنت راه‌اندازی کنند، این است که در سایت فروشگاهی چند درگاه پرداخت میتوان قرارداد، جهت دریافت پاسخ خود با ادامه مقاله با ما همراه باشید، در این مطلب به‌تمامی جوانب و دغدغه‌های شما درباره درگاه پرداخت سایت اینترنتی پاسخ خواهیم داد.

جهت دریافت درگاه پرداخت اینترنتی، شرکت‌ها و مجموعه‌هایی به نام PSP پی‌اس‌پی وجود دارند که فعالیت و خدمات آنها زیر نظر بانک انجام می‌شود.

تعداد درگاه پرداخت در سایت فروشگاهی

به سایت فروشگاهی چند درگاه پرداخت می توان متصل کرد؟

به طور معمول برای اقدام به نصب درگاه پرداخت نیاز به مراجعه حضوری نمی‌باشد. بسیاری از شرکت‌های پی اس پی فرم‌های مدنظر را به‌صورت آنلاین و بر روی بستر وب دریافت می‌کنند.

شاید به دنبال این مسئله باشید که در یک سایت فروشگاهی چند درگاه پرداخت با شرکت PSP مختلف امکان عقد قرارداد وجود دارد؟ آیا از این بابت محدودیتی در نظر گرفته‌اند؟

همان‌طور که پیش‌ از این اشاره شد، برای دریافت درگاه پرداخت اینترنتی می‌توانید با مراجعه مستقیم به شرکت پی اس پی اقدام به دریافت درگاه انجام دهید که یکی از لازمه‌های اصلی برای صدور مجوز درگاه پرداخت اینترنتی، دریافت ای‌نماد یا نماد اعتماد است که می‌بایست پیش از هرگونه اقدام به‌منظور دریافت درگاه پرداخت آنلاین، نسبت به دریافت آن باید اقدام نمایید.

اما اگر علاقه‌ای به دریافت درگاه مستقیم ندارید، می‌توانید از شرکت‌های واسطه مانند زرین ‌پال، آقای پرداخت یا … استفاده نمایید که در حال حاضر برای دریافت آن نیازی به اینماد یا نماد الکترونیک نخواهید داشت.

سیستم‌های پرداخت الکترونیک واسط هرکدام شرایط، قوانین و امکانات مختلفی دارند؛ اما به طور معمول بخشی از مبلغ پرداختی توسط مشتری را به‌عنوان پورسانت دریافت می‌کنند و یکی از معایبی که درگاه پرداخت واسطه در حال حاضر دارد عدم امکان تسویه‌حساب خودکار است.

بهترین درگاه پرداخت اینترنتی برای سایت فروشگاهی

لیست درگاه پرداخت های ایرانی

لیست درگاه پرداخت های مناسب برای فروشگاه های اینترنتی

هر چه روند خرید ساده و شفاف‌تر باشد، یقیناً با ایجاد آسودگی خاطر بیشتر در ذهن مخاطب، مشتری بیشتری جذب می‌شود. امروزه موضوع تغییر نحوۀ دریافت مبلغ در فروشگاه‌های سنتی  نیز مشاهده می‌شود، به‌عنوان‌مثال بسیاری از فروشگاه‌ها به‌غیراز دریافت نقدینگی، از دستگاه پوز یا اسکن QR CODE استفاده می‌کنند.

در نتیجه این مسئله در فروشگاه‌های اینترنتی بیش‌ازپیش مهم‌تر است، زیرا امکان استفاده از روش دریافت مبلغ دیگری وجود ندارد، البته امکان استفاده از انتقال وجه کارت به کارت نیز میسر است که مشتری با ثبت فیش می‌تواند خرید خود را انجام دهد، اما اغلب مشتریان به دنبال تسریع روند خرید به ساده‌ترین حالت هستند، در همین راستا اکثر مشتریان از این روش استقبال نمی‌کنند.

باتوجه‌به این مسائل آیا قراردادن چند درگاه پرداخت اینترنتی ضروری است؟ پیش از آنکه به سؤال  یک سایت فروشگاهی چند درگاه پرداخت می‌توان قرارداد بپردازیم، لازم است در ادامه مطلب قصد داریم بهترین درگاه پرداخت اینترنتی را به شما معرفی کنیم.

شرکت های درگاه پرداخت در ایران:

  • شرکت کارت اعتباری ایران کیش
  • شرکت سایان کارت
  • شرکت به پرداخت ملت
  • شرکت فن آوا کارت
  • شرکت آسان پرداخت پرشین
  • شرکت پرداخت نوین آرین
  • شرکت الکترونیک کارت دماوند
  • شرکت مبنا کارت آریا
  • درگاه پرداخت بانک سامان
  • شرکت خدمات نوین داده‌ورزی سداد
  • شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد
  • شرکت تجارت الکترونیک پارسیان

ویژگی های یک درگاه پرداخت مناسب

  1. امکان انجام انواع تراکنش خرید از قبیل پرداخت قبوض به‌صورت آنی
  2. امکان انجام پرداخت به‌صورت گروهی
  3. امکان دریافت گزارش به‌صورت آنلاین
  4. امکان تخصیص شناسه اختصاصی
  5. امکان نصب بر روی انواع پلتفرم و CMS
  6. امکان پیاده‌سازی بر روی انواع وب با برنامه‌نویسی ASP.NET یا جاوا
  7. امکان درج لوگو در درگاه اینترنتی
  8. واریزی مبلغ مشتری به‌حساب صاحب درگاه پس از انجام تراکنش موفق
  9. نصب سریع درگاه پرداخت توسط شرکت PSP
  10. امنیت بالا و رمز‌نگاری شده بودن تراکنش‌های درگاه

درگاه پرداخت مستقیم یا درگاه پرداخت واسط؟

در حال حاضر به طور متداول تمامی درگاه‌های پرداخت اینترنتی به طور مستقیم دارای ویژگی‌ها و امکانات یکسانی هستند.

اما این موضوع در مورد درگاه پرداخت واسط صدق نمی‌کند. شرکت‌های درگاه واسط مانند آیدی‌پی یا شرکت پرداخت وندار دارای امکانات بسیار متفاوتی هستند. علاوه‌ بر آن دریافت نماد الکترونیک یا Enamad به‌قدری سخت شده است که برخی مواقع صاحبان کسب‌وکار از دریافت آن منصرف می‌شوند؛ زیرا در برخی موارد از امکانات سایت اشکالات بی‌موردی گرفته می‌شود.

درگاه پرداخت مستقیم یا واسط؟

درگاه پرداخت مستقیم یا واسط؟ کدام یک را انتخاب کنیم؟

در برخی موارد فروشگاه اینترنتی به جهت دریافت اینماد نیاز به دریافت لوگو ساماندهی و مجوزهای متفاوت دارد. از دیگر معایب درگاه پرداخت مستقیم می‌توان به عدم امکان دریافت آن برای صفحه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام، تلگرام و … نمود، برخی از کسب‌وکارهای اینترنتی دارای صفحه سایت نمی‌باشند.

به همین جهت امکان دریافت اینماد را نداشته و این موضوع باعث عدم تخصیص درگاه پرداخت مستقیم می‌شود. اما در مقابل درگاه‌های پرداخت واسطه امکان تخصیص آن را به کسب‌وکارهای موجود بر صفحات اجتماعی مانند اینستاگرام، تلگرام با قابلیت درگاه پرداخت اینترنتی شخصی فراهم نموده‌اند، همچنین امکان شخصی‌سازی صفحه موردنظر وجود دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مقالات